Bekendmaking voornemen onttrekken deel van een weg aan de openbaarheid (Expeditiedreef Bedrijventerrein Pannenhuis II Bemmel

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij voornemens zijn om de raad voor te stellen een deel van de Expeditiedreef op bedrijventerrein Pannenhuis II aan het openbaar verkeer te onttrekken.

Voor welk gebied?

Een deel van de Expeditiedreef (noordelijk weggedeelte Expeditiedreef oost) op bedrijventerrein Pannenhuis II zoals op de bij het besluit behorende tekening is aangegeven. Dit weggedeelte grenst aan een uit te geven kavel bouwgrond.

Wat is het plan?

Dit weggedeelte zal bij de uit te geven kavel bouwgrond worden betrokken om voor het te realiseren gebouw voldoende parkeer- en manoeuvreerruimte te creëren.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbesluit met bijbehorende tekening wordt voor een ieder met ingang van donderdag 17 januari 2019 gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Waar is dit terug te vinden?

Digitaal via http://www.officielebekendmakingen.nl.

Bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 Bemmel.

Wilt u reageren?

Een belanghebbende kan tijdens de terinzagelegging van donderdag 17 januari 2019 tot en met woensdag 28 februari 2019 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 32 60 111.

Bemmel, 16 januari 2019

Naar boven