Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen Koetebuurt 20A in Oosterend

Logo Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de volgende ontwerpbesluitenter inzage ligt.

(1794 BP) Koetebuurt 20 A - Oosterend: 1715186 - De herbouw van een woning. Omdat het bouwplan in strijd is met het bestemmingsplan Oosterend wordt voor dit plan een uitgebreide procedure gevoerd. Hiervoor is ook een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad noodzakelijk.

Op 21 maart 2019 heeft de gemeenteraad besloten een ontwerpverklaring van geen bedenkingen ter inzage te leggen voor dit project.

Inzage: De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen met ingang van dinsdag 2 april 2019 tot en met maandag 13 mei 2019 ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en inzien bij de publieksbalie.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven