ONTWERPBESTEMMINGSPLAN Warande - Olmenkwartier, Lelystad

Logo Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Warande - Olmenkwartier wil gaan vaststellen.

Het Olmenkwartier is gelegen in de wijk Warande, ten zuidwesten van de Larserdreef, ten zuidoosten van de Buizerdweg en ten noorden van de multifunctionele accommodatie Warande. De betreffende gronden hebben volgens het nu geldende bestemmingsplan al een bestemming waarmee woningbouw op deze locatie gerealiseerd kan worden. Er heeft binnen Deelgebied 1 Warande een uitwisseling van programma plaatsgevonden, met het bestemmingsplan Warande - Olmenkwartier wordt in vergelijking met het oude bestemmingsplan een hoger woningaantal en verschillende woningtypen mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 4 april 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de de informatiebalie in de hal van het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2. De informatiebalie in het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze mogelijkheid wordt ook in de Stadswinkel geboden.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat tijdens deze termijn de mogelijkheid een mondelinge zienswijze te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met het team Wabo en bestemmingsplannen, telefoonnummer 140320.

 

Naar boven