Ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) , “Rijksweg 16 en 19 te Gulpen"

Logo Gulpen-Wittem

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 april 2019 de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt.  

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft betrekking op het bouwen van een bovengrondse leidingenbrug op de projectlocatie ter hoogte van de zijgevel van het pand 16, overspant de Rijksweg N278 en sluit aan op de bebouwing behorende bij Rijksweg 19 te Gulpen,  kadastraal bekend als gemeente Gulpen, sectie A en B, nummer 3650 en 5118.

Ter inzage

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing liggen met ingang van 4 april 2019 tot en met 15 mei 2019  voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden klantcontactcentrum (maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur en donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u een persoonlijke toelichting op het plan wenst dient u een afspraak te maken via het klantcontactcentrum.

  • De gemeentelijke website:  www.gulpen-wittem.nl (over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen / projectafwijkingsbesluiten).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

    (www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1729.paRijksweg16en19-ON01)   

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van het plan kan een ieder een zienswijze ten aanzien van de ontwerp-omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) kenbaar maken. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te worden aan het  College van Burgemeester en Wethouders, postbus 56, 6270 AB Gulpen.

 

Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met afdeling Publieksdiensten via tel. 14043.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven