Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure zonnepark nabij restaurant de Bootsman

Logo Ommen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verleend hebben voor een zonnepark van circa 4 hectare op een perceel gelegen op de hoek Driehoekweg-Coevorderweg, nabij restaurant De Bootsman.

De gemeenteraad heeft op 21 juni 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor dit project en daarbij aangegeven dat de definitieve verklaring van geen bedenkingen is afgegeven door middel van hetzelfde besluit indien er geen zienswijzen worden ingediend. Er zijn geen zienswijzen ingediend, waarmee de verklaring van geen bedenkingen definitief is afgegeven.

Waar en wanneer ter inzage

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 4 april 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de Publieksdienst in het gemeentehuis van Ommen. De laatste dag van de terinzagetermijn is woensdag 15 mei 2019.

De stukken kunnen door een ieder worden ingezien, uitsluitend op afspraak tijdens openingstijden.

De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden via het planid-nummer: NL.IMRO.0175.buiten2012ov0046-vg01. 

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kunnen belanghebbenden tegen deze beslissing op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Zwolle, team Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Voor de procedures is griffierecht verschuldigd.

 

Ommen, 3 april 2019

Naar boven