Besluit verlenen omgevingsvergunning Almkerk: Provincialeweg Noord 51b

Logo Altena

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat zij besloten hebben de volgende omgevingsvergunning te verlenen, in afwijking van het ontwerpbesluit:

 

Provincialeweg Noord 51b in Almkerk, het gebruik van de voormalige bedrijfswoning als plattelandswoning.

 

Het ontwerpweigeringsbesluit heeft vanaf 20 juli 2018 voor een termijn van 6 weken ter inzage gelegen. Er zijn zienswijzen ingebracht. Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit gewijzigd.

 

Inzage

Het besluit omgevingsvergunning voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan voor het gebruik van de voormalige bedrijfswoning als plattelandswoning op het adres Provincialeweg Noord 51b in Almkerk ligt met de bijbehorende stukken vanaf 4 april 2019 gedurende zes weken ter inzage.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Altena gemeente Altena, Sportlaan 170 in Almkerk. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via 0183 - 516100 of per email via w.zwanenberg@gemeentealtena.nl. Ook zijn de stukken raadpleegbaar via RO-online (

http://www.ruimtelijkeplannen.nl) als u zoekt op plannummer NL.IMRO.0847.BUITOV201804-VG01.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door belanghebbenden die willen opkomen tegen wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beroepstermijn vangt aan de dag na publicatie van dit besluit en bedraagt zes weken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als er tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen worden gedaan indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

 

Almkerk, 3 april 2019

Naar boven