Ontwerp 2e uitwerkingsplan De Graafschap (inclusief vormvrije m.e.r.-beoordeling)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het 2e uitwerkingsplan De Graafschap (4042) besluiten ter inzage liggen. Het plangebied van dit plan ligt aan de zuidoostkant van de kern Biddinghuizen en wordt grofweg begrensd door:

- Aan de noordzijde de Oldebroekerweg;

- Aan de oostzijde het agrarisch gebied;

- Aan de zuidzijde agrarisch gebied;

- Aan de westzijde door de wijk De Graafschap (fase 1) in aanbouw.

Met dit plan wordt een nieuw deel van het moederplan De Graafschap (4040) uitgewerkt. Het ontwerp uitwerkingsplan maakt de bouw van circa 50 nieuwe woningen mogelijk in dit deel van De Graafschap.

 

De volgende (ontwerp) besluiten liggen ter inzage:

1. Ontwerp 2e uitwerkingsplan De Graafschap (4042) op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

2. Besluit omtrent (vormvrije) mer(-beoordeling) op grond van de Wet milieubeheer (geen MER noodzakelijk).

 

U kunt de betreffende stukken van 4 april 2019 tot en met 15 mei 2019 op afspraak inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.4042-ON01 of op www.dronten.nl.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. E. Heldoorn, via telefoonnummer: 14 0321.

 

Na vaststelling van het uitwerkingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

 

Dronten, 3 april 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe

burgemeester, I.A. Bakker

 

Naar boven