Ontwerp-wijzigingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning Burgemeester Smeetsweg 4, Zoeterwoude

Logo Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude laat weten dat vanaf 2 april 2019 het ontwerp-wijzigingsplan Burgemeester Smeetsweg 4 samen met de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfsgebouw op deze locatie te bekijken zijn.

 

De documenten gaan over het bouwrijp gemaakte perceel aan de Industrieweg, op de hoek met de Burgemeester Smeetsweg, te Zoeterwoude-Rijndijk.

Het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning maken de ontwikkeling en de bouw mogelijk van een bedrijfsgebouw met opslag, inclusief vlaggemasten en erfafscheidingen die daarbij horen.

 

Gecoördineerde voorbereiding

Op 6 september 2018 heeft de raad van Zoeterwoude besloten om de coördinatieregeling op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van deze besluiten. Dit houdt in dat het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning tegelijk worden beoordeeld door de gemeente en ze op hetzelfde moment te bekijken zijn.

 

Voor het wijzigingplan wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid die op grond van artikel 3.6 eerste lid onder a van de Wro in het bestemmingsplan Bedrijventerrein Grote Polder 2012 is opgenomen tot het wijzigen van de bestemming.

 

Het ontwerp-wijzigingsplan is zes weken lang te bekijken 

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan vanaf 2 april 2019 bekijken op de volgende plekken:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00007WY001-ONT1);

  • in het gemeentehuis, op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300;

     

De ontwerp-omgevingsvergunning is zes weken lang te bekijken

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning vanaf 2 april 2019 bekijken in het gemeentehuis, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Voor het maken van een afspraak: www.zoeterwoude.nl/afspraakmaken of 071-5806300.

 

U kunt reageren op het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning

Dit heet een zienswijze. U mag een zienswijze geven over het ontwerp-wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning. Dit mag tot en met 13 mei 2019.

Stuur uw zienswijze naar: Gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA ZOETERWOUDE.

U mag ook een reactie geven in een gesprek. Daarvoor vragen wij u een afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met het Klant Contact Centrum 071-5806300.

 

Het college van B&W gaat daarna besluiten over het vaststellen van het uiteindelijke wijzigingsplan en de omgevingsvergunning

Daarbij gaat het College van B&W nadenken of er nog veranderingen nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat er zienswijzen zijn ontvangen.

 

Naar boven