Publicatie anterieure overeenkomst IJsseldijk Noord 10 en 11 Ouderkerk aan den IJssel

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken ter voldoening aan het bepaalde in de artikelen 6.12, lid 2 en 6.24 We ruimtelijke ordening bekend dat zij op 11 maart 2019 een anterieure overeenkomst hebben gesloten met de eigenaar van perceel IJsseldijk Noord 10 en 11 te Ouderkerk aan den IJssel.

De anterieure overeenkomst heeft betrekking op het oprichten van twee nieuwe woningen op perceel IJsseldijk Noord 10 en 11 te Ouderkerk aan den IJssel. Omdat de overeenkomst is aangegaan voordat het bestemmingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt

deze overeenkomst een anterieure (voorafgaande) overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn

afspraken gemaakt over de ontwikkeling van de nieuwe woningen en de openbare ruimte, als ook over de vergoeding van kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

Stukken bekijken

Met ingang van woensdag 3 april 2019 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden op het gemeentehuis in Stolwijk, Dorpsplein 8 te Stolwijk. Voor het inzien van de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kunt u via het Klantcontactcentrum (tel 14 0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Stolwijk, 2 april 2019

Naar boven