Vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied, Valkstraat 19 en 19A”

Logo Heumen

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 19 maart 2019 het bestemmingsplan “Buitengebied, Valkstraat 19 en 19A gewijzigd hebben vastgesteld. Met de vaststelling van dit bestemmingsplan wordt de woonbestemming van het perceel Valkstraat 19 omgezet in een agrarische bestemming. Tevens wordt voor het perceel Valkstraat 19A een agrarisch bouwvlak opgenomen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken zijn met ingang van 8 april 2019 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

 

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 8 april tot en met 19 mei 2019 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • -

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

    Als een belanghebbende beroep instelt, kan deze in een afzonderlijk verzoekschrift om voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 20 mei 2019, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Malden, 5 april 2019

 

Naar boven