Ontwerpwijzigingsplan 2e fase Oude Haven

Logo Huizen

Overeenkomstig artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan 2e fase Oude Haven vanaf 29 maart 2019 gedurende 6 weken ter inzage.

Inhoud wijzigingsplan

De ontwikkeling van de zogeheten 2e fase Oude Haven bestaat uit de bouw van 23 grondgebonden woningen die grenzen aan de woningen aan de Scheepswerf en de IJsselmeerstraat. Binnen de kaders die de gemeenteraad aan dit bestemmingsplan heeft meegegeven, is het college bevoegd om de bestemming van de gronden te wijzigen.

Inkijken wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan kan vanaf 29 maart ingekeken worden:

  • -

    Via onze website. Het ontwerp wijzigingsplan staat op huizen.nl> Bouwprojecten> De Oude Haven;

  • -

    In het gemeentehuis. Van 29 maart tot en met 9 mei bij het Klantcontactpunt (centrale receptie). Het Klantcontactpunt is geopend op werkdagen van: 08.30 - 17.00 (op vrijdag tot 16.00 uur).

Het ontwerp wijzigingsplan is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.WPOudeHaven2efase-OW01

Reageren

In de periode van 29 maart tot en met 9 mei 2019 kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienden. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het College van B&W, postbus 5, 1270 AA, Huizen. Indien u mondeling zienswijzen wenst kenbaar te maken, kunt u contact opnemen met dhr. M. Beuving van het team Beleid van de afdeling Omgeving.

Huizen, 28 maart 2019

Naar boven