Inrichten van 4 parkeerplaatsen aan Roelofsbrink in Den Ham voor het laden van elektrische auto’s.

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand hebben besloten 4 parkeerplaatsen aan Roelofsbrink in Den Ham geschikt te maken voor het laden van elektrische auto’s.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De gewenste locatie bevindt zich aan het eind van een rij parkeerplaatsen die tegenover het pand van Roelofs wegenbouw in Den Ham liggen. Het inrichten van de 4 parkeerplaatsen gebeurt door aansluiting en plaatsing van twee laadpalen met elk twee aansluitingen. Ook worden de benodigde verkeersborden geplaatst. Er is een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen in de directe omgeving waardoor er voldoende reguliere parkeerplaatsen overblijven.

Besluit

1.  Vier reguliere parkeerplaatsen aan Roelofsbrink zodanig in te richten dat deze uitsluitend gebruikt kunnen worden voor het laden van elektrische auto’s.

2. Een verkeersbord RVV E4 (parkeerplaats) te plaatsen.

3. Een onderbord te plaatsen voorzien van de tekst ‘uitsluitend opladen elektrische voertuigen’. en twee pijlfiguraties die naar de parkeerplaatsen verwijzen.

 

Bezwaar

Het besluit, inclusief foto’s van de locatie, ligt tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan het Manitobaplein 1 in Vriezenveen. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

 

Naar boven