Vaststelling bestemmingsplan Irenestraat-Erpseweg

Logo Boekel

De gemeenteraad van Boekel heeft in zijn vergadering van 28 februari 2019 besloten om het bestemmingsplan Irenestraat-Erpseweg ongewijzigd vast te stellen.

Omschrijving bestemmingsplan

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in het planologisch bestemmen van de acht sociale huurwoningen aan Binnenhofke te Boekel. Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Inzage

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van 4 april 2019 samen met de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Het plan met bijbehorende stukken is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHBOEKIrenestraat-VS01).

Beroep instellen

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, uitsluitend door belanghebbenden die aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om (tijdig) zienswijzen in te brengen.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist.

Boekel, 3 april 2019

Naar boven