Inrichten parkeerplaats invalide Julianastraat 83, Vroomshoop

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Twenterand hebben besloten een parkeerplaats invalide in te richten vóór bovengenoemd perceel.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand hebben besloten een parkeerplaats invalide, inclusief kentekenvermelding, in te richten direct vóór bovengenoemd perceel. Het inrichten van deze parkeerplaats gebeurt door het plaatsen van bebording. De aanvraag voldoet aan de gebruikelijke eisen die de gemeente hieraan stelt.

 

Besluit

1. Een parkeerplaats invalide in te richten op de parkeerplaats tegenover het perceel Julianastraat 83 in Vroomshoop.

2. Dit te doen door plaatsing van het bord RVV E6 van het RVV 1990 (parkeerplaats invalide) gecombineerd met een onderbord met kentekenvermelding 79-PJ-FH.

 

Bezwaar

Het besluit, inclusief tekening van de gewenste locatie, is tijdens openingstijden in te zien in het gemeentehuis aan het Manitobaplein 1 in Vriezenveen. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

Naar boven