Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Hoogblokland, Bazeldijk 7b’

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hoogblokland, Bazeldijk 7b’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Bazeldijk 7b te Hoogblokland. Het gaat hier om het omzetten van de bedrijfsbestemming naar de woonbestemming en het splitsen van de woning aan de achterzijde.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 29 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn. NL.IMRO.1978.BPBazeldijk7bHBL-ON01.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Tevens is het mogelijk een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met onderstaand contactpersoon. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met mevrouw J. Roetman via telefoonnummer 088 751 5000.

 

Naar boven