Ontwerpbestemmingsplan “N18-gedeelte Oost Gelre”

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerp- bestemmingsplan met ingang van 29 maart 2019 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het bestemmingsplan regelt de planologische doorvertaling van het Tracébesluit uit 2013 voor de aanpassingen die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Dit bestemmingsplan regelt enkel de doorvertaling van het Tracébesluit. In dit bestemmingsplan zijn geen andere zaken meegenomen. De verbeelding (plankaart) en regels zijn een doorvertaling van de kaart die bij het Tracébesluit hoort.

Omdat het Tracébesluit uit 2013 vastgesteld en onherroepelijk is, kunnen tegen dit bestemmingsplan formeel gezien geen zienswijzen meer worden ingediend. Omdat de wet de mogelijkheid voor het indienen van zienswijzen wel voorschrijft stellen we de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan wel open. Zienswijzen tegen zaken die in het Tracébesluit zijn geregeld zullen niet ontvankelijk verklaard worden.

Inzien van de plannen en de mogelijkheid van zienswijzen

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan is bekend als NL.IMRO.1586.BPBUI2001-OW01. Het bestemmingsplanplan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 9 mei 2019. 

Omdat het Tracébesluit uit 2013 vastgesteld en onherroepelijk is, kunnen tegen dit bestemmingsplan formeel gezien geen zienswijzen meer worden ingediend. Omdat de wet dit voorschrijft stellen we de mogelijkheid tot het indienen van een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan wel open. Zienswijzen tegen zaken die in het Tracébesluit zijn opgenomen zullen niet ontvankelijk verklaard worden.

Gedurende de inzagetermijn van 29 maart tot en met 9 mei 2019 kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via de afdeling Omgeving) en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

Naar boven