Gemeente Tynaarlo – Ontwerpbestemmingsplan Groote Veen Eelde, herziening maatschappelijke kavel ter inzage

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groote Veen Eelde, herziening maatschappelijke kavel’ ter inzage wordt gelegd voor de vaststelling.

 

Inhoud

In het plangebied van de wijk Groote Veen in Eelde wordt een nieuwe school-, kind- en sportvoorziening gerealiseerd op een maatschappelijke kavel. Deze kavel is gelegen aan de Burgemeester J.G. Legroweg en is grotendeels omgeven door de vijverpartij. De afgelopen twee jaar is het stedenbouwkundige ontwerp gemaakt samen met de betrokken maatschappelijke organisaties.

Op basis van dit ontwerp zijn de gebouwen en een deel van de civieltechnische werkzaamheden uitbesteed en inmiddels in uitvoering. Ook zijn de plannen voor de openbare ruimte concreter uitgewerkt. Een deel van de benodigde infrastructuur blijkt daarbij niet te passen binnen de begrenzing van het plangebied. Om dit in de nabije toekomst wel te kunnen aanleggen, dient het bestemmingsplan te worden aangepast.

 

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van vrijdag 29 maart 2019 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerpbestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.BPHerzGVmaatvoorz-0301

 

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en indienen bij de Gemeenteraad Tynaarlo, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

 

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven