Vastgesteld bestemmingsplan Woonzorgboerderij Croylaan 4a, Aarle-Rixtel

Logo Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 14 maart 2019 het bestemmingsplan Woonzorgboerderij Croylaan 4a, Aarle-Rixtel heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in een functiewijziging naar een woonzorgcentrum.

Omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Het bestemmingsplan Woonzorgboerderij Croylaan 4a, Aarle-Rixtel met de bijbehorende stukken ligt van vrijdag 29 maart 2019 tot en met donderdag 9 mei 2019 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPBGCroylaan4azorg-VG01).

Gedurende voornoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep/verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingesteld door degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest;

Naar boven