Bekendmaking ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning kloosterlaan 11 en 13 te schinveld

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een door de gemeenteraad vastgestelde ontwerp Verklaring van geen bedenkingen met ingang van 28 maart 2019 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Deze ontwerpverklaring voorziet in ruimtelijke onderbouwing voor de sloop van de huidige bebouwing en de bouw van 4 appartementen aan de Kloosterlaan 11 en 13 te Schinveld.

Tegelijkertijd ligt, in samenhang met voornoemde verklaring, eveneens op grond van de Wabo en van de Algemene wet bestuursrecht, ter inzage de ontwerp-omgevingsvergunning voor de voornoemde ontwikkelingen. De ontwerp-verklaring en het ontwerpbesluit liggen gedurende de hierboven genoemde termijn ter inzage in het gemeentehuis, Kloosterlaan 7 te Schinveld. De stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0881.OVKloosterln11en13-ON01.

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over de ontwerpen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Beekdaelen, postbus 22000, 6360 AA te Nuth. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-besluiten de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven