Verleende omgevingsvergunning Industriestraat 2 te Nuth, gemeente Beekdaelen

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het uitbreiden van een opslagloods en silobatterijen, Industriestraat 2 te Nuth, kadastraal bekend gemeente Nuth, sectie A perceel 3020, 3021, 3022 en 3124.

De gemeenteraad van Nuth heeft in de vergadering van 25 september 2018 besloten de vereiste verklaring van geen bedenkingen te verlenen voor deze aanvraag.

Terinzagelegging

De verleende omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de daarbij bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis, Kloosterlaan 7 in Schinveld. De inzageperiode is 6 weken en start op donderdag 4 april 2019.

Inzage is alleen mogelijk op afspraak.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via gemeente@beekdaelen.nl of telefoonnummer 088 - 450 2000.

De verleende omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen en de daarbij bijbehorende stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0951.OV2018Industriest2-VA01.

Beroep instellen

Beroep kan worden ingesteld, gedurende de bovengenoemde inzagetermijn, door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt;

  • -

    iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken. 

Een beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Limburg, t.a.v. sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van de verleende vergunning niet.

 

Voorlopige voorziening

Om de werking van het vergunning (van het onderdeel waartegen beroep wordt ingesteld) te schorsen kan een belanghebbende gedurende bovengenoemde inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

 

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet op de ruimtelijke ordening tevens bekend dat de initiatiefnemer en de gemeente Nuth op 27 maart 2018 een anterieure overeenkomst hebben gesloten over deze ontwikkeling. De overeenkomst ligt niet ter inzage.

 

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen

Schinnen, 2 april 2019

Naar boven