Ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf II, Herziening Veld A’

Logo Halderberge

 

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 28 maart 2019 gedurende zes weken ( t/m 8 mei 2019) voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Borchwerf II, Herziening Veld A’ met plannummer NL.IMRO.1655.BP9007-B001 ter inzage ligt. Het bestemmingsplan betreft o.a. het verwijderen van de aanduiding “milieustraat” en het optimaliseren van de mogelijkheden aan de Rietschotten.

 

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. U wordt aangeraden om hiervoor een afspraak te maken via de gemeentelijke website. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.halderberge.nl en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen, kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar R. Timmermans op het nummer 140165

 

Oudenbosch, 27 maart 2019

 

Naar boven