Provincie Gelderland - Notitie reikwijdte en detailniveau MER – Burensewal 3 te Kapel-Avezaath

Logo Gelderland

Notitie reikwijdte en detailniveau MER

Gedeputeerde Staten van Gelderland delen mee dat zij in het kader van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage een Notitie reikwijdte en detailniveau hebben ontvangen van Sebava B.V, Burensewal 3 te Kapel-Avezaath.

De Notitie reikwijdte en detailniveau omvat het voornemen tot nieuwbouw en verandering van de varkenshouderij.

Betrokken adviseurs

De Commissie voor de milieueffectrapportage, de Veiligheidsregio Gelderland Zuid, Waterschap Rivierenland en de gemeente Buren worden gevraagd advies over de Notitie reikwijdte en detailniveau te geven.

Passende beoordeling

De Notitie reikwijdte en detailniveau geeft aan dat er geen sprake is van een passende beoordeling op grond van de Wet natuurbescherming. De Commissie voor de milieueffect-rappor¬tage zal hier mede advies over uitbrengen.

Mogelijkheid van inzien

De NRD ligt gedurende een termijn van zes weken ter inzage:

- bij de provincie Gelderland; om de Notitie reikwijdte en detailniveau bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 024 - 751 77 00.

De eerste dag van de ter inzage legging is 14 januari 2019.

Reageren

Gedurende de periode dat de Notitie reikwijdte en detailniveau ter inzage ligt kan een ieder schriftelijk reageren. De ingediende reacties worden betrokken bij het op te stellen MER. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, of aan wabo@odrn.nl onder vermelding van het zaaknummer W.Z18.103122.02. Voor een toelichting over het NRD kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Naar boven