Ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ‘tandartsenpraktijk Oostperkweg Middelburg’

Logo Middelburg

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een tandartsenpraktijk aan de Oostperkweg in Middelburg. De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 21 maart gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage.

De bouw van een tandartsenpraktijk past niet binnen het bestemmingsplan ‘Nieuw Middelburg’ omdat de bestemming ‘bedrijf’ de functie en bebouwing ten behoeve van een tandartsenpraktijk niet rechtstreeks toestaat. 

Inzage

De aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp-omgevingsvergunning en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 21 maart 2019 tot en met woensdag 1 mei 2019 voor een ieder tijdens openingstijden, ter inzage bij de vakbalie van het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

De ontwerpstukken zijn tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.middelburg.nl onder wonen en verbouwen/bestemmingsplannen/plannen in procedure.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van B&W van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 675231.

Naar boven