Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning Hoekbree 3e fase

Logo Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wabo af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van één extra woning binnen het bouwvlak op de nog te ontwikkelen locatie in de 3e fase van onderhavig plangebied aan de Hoekbree.

Aanleiding

De aanleiding betreft de beoogde ontwikkeling van Bemog Projectontwikkeling B.V. om onderhavig gebied te ontwikkelen. De afwijking betreft slechts de toevoeging van één woning (10 i.p.v. de in het bestemmingsplan toegestane 9 woningen). Er vindt geen overschrijding van het bouwvlak of bouw- en goothoogte plaats.

Terinzagelegging omgevingsvergunning

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 16 januari 2019 gedurende 6 weken ter inzage.

 Waar kunt u het plan en de bijbehorende stukken inzien?

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij de balie bouwen, wonen en ondernemen in het stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. Tevens kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

 Hoe kunt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken. De schriftelijk in te brengen zienswijze dient te worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met mevrouw E. Langbroek via het telefoonnummer 140592.

Naar boven