Vaststelling wijzigingsplan Giessen-Rijswijk-Heuvelkamp ong. 2017

Logo Altena

Burgemeester en wethouders van Altena maken op grond van artikel 3.9 onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 19 maart 2019 het wijzigingsplan 'Giessen-Rijswijk-Heuvelkamp ong. 2017', NL.IMRO.0874.GSRWWP201702-VSG1, hebben vastgesteld. Het plan maakt het mogelijk dat op het perceel Heuvelkamp ong. in Giessen twee wooneenheden in één bouwmassa gebouwd kunnen worden. Ook is het mogelijk om op het perceel één woning te bouwen. Wij maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 28 maart 2019 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het bestemmingsplan op 2 manieren bekijken:

1. U maakt een afspraak om het bestemmingsplan te bekijken op het gemeentehuis (Sportlaan 170 in Almkerk). U kunt een afspraak maken via (0183) 516100. 2. U bekijkt het bestemmingsplan digitaal via www.gemeentealtena.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het wijzigingsplan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA `s-Gravenhage door:

◦ belanghebbenden voor zover het een wijziging betreft die bij vaststelling in het wijzigingsplan is aangebracht;

◦ belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij burgemeester en wethouders;

◦ belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Almkerk, 27 maart 2019.

Naar boven