Vaststelling beheersverordening recreatieterreinen gemeente Alphen-Chaam

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend dat de gemeenteraad op 14 maart 2019 de beheersverordening recreatieterreinen gemeente Alphen-Chaam heeft vastgesteld.

 

De vastgestelde beheersverordening ligt met ingang van 29 maart tot en met 9 mei 2019 voor de duur van 6 weken ter inzage. De beheersverordening is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.recreatieterreinen-VS01.

 

U kunt de beheersverordening  gedurende bovengenoemde periode ook inzien tijdens de openingstijden in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Daarnaast is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl

 

Tegen de vaststelling van deze beheersverordening staat geen bezwaar / beroep open. De beheersverordening recreatieterreinen gemeente Alphen-Chaam treedt op 1 april 2019 in werking. 

Naar boven