Besluit omgevingsvergunning Plasweg 4

Logo Waddinxveen

B&W maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3, Wabo de volgende aanvraag omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Plasweg 4: houdende de verplaatsing van de bestaande woonboerderij en de realisatie van twee woningen.

Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken hebben van 13 december 2018 tot en met 23 januari 2018 ter inzage gelegen. Gedurende de termijn zijn zienswijzen ontvangen. Welke zijn beantwoord in de ‘Nota van beantwoording zienswijzen Plasweg 4’. De zienswijzen hebben geleid tot het opnemen van een voorschrift inzake de realisatie en instandhouding van een heg in het besluit omgevingsvergunning. Voor de exacte omschrijving van het voorschrift wordt verwezen naar de nota van beantwoording.

Terinzagelegging besluit-omgevingsvergunning

Het besluit-omgevingsvergunning, de nota van beantwoording en de overige bijbehorende stukken liggen van 28 maart 2019 tot en met 8 mei 2019 ter inzage. De stukken zijn raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl onder het kopje bekendmakingen en publicaties. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het besluit-omgevingsvergunning is via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0627.ovplasweg4-0401).

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent de ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar hebben gemaakt en belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe in staat zijn, gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit-omgevingsvergunning. Het beroepschrift dient in tweevoud gezonden te worden aan de Rechtbank ‘s-Gravenhage, sector bestuursrecht , Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

In werking

Het besluit-omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van vermelde beroepstermijn. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Voor vragen of opmerkingen over de publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte van de gemeente Waddinxveen bereikbaar via 14 0182.

Naar boven