Opheffen invalidenparkeerplaatsen Steenstraat gemeente Beek

Logo Beek

Kenmerk: 19mb001740

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK

Overwegingen ten aanzien van het besluit

gelet op het bepaalde in de artikelen 15 en 18, 1e lid onder d van de Wegenverkeerswet 1994;

overwegende, dat de Steenstraat bij de gemeente in beheer en onderhoud is;

dat de gemeente voorzieningen dient te treffen voor gehandicapten;

dat er een behoorlijke parkeerdruk in de omgeving is;

dat er volgens omwonenden geen gebruik gemaakt wordt van deze parkeerplekken;

dat er overleg heeft plaatsgevonden met de politie;

BESLUIT

Het opheffen van 2 van de 3 invalidenparkeerplaatsen op de Steenweg te Spaubeek ter hoogte van appartementencomplex “De Witte Hoek” doormiddel van het verwijderen van 1x bord E06 met onderbord OB502 incl. flespaal en bijbehorende witte kruismarkeringen.

Beek, 19 maart 2019

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK

Namens deze,

F. Moors

Beleidsadviseur Verkeer en Vervoer

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Publicatie

De bekendmaking van dit verkeersbesluit geschiedt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 van het BABW, op 3 augustus 2018 in de Staatscourant. Daarnaast ligt het verkeersbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de receptie.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken, ingaande de dag nadat het besluit is bekendgemaakt in de Staatscourant, een bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; de gronden voor het bezwaar. Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waartegen het bezwaar zich richt, te worden bijgevoegd.

Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Beek, postbus 20, 6190 AA Beek.

Tevens kan de indiener van het bezwaarschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven