Inrichten twee parkeerplaatsen voor elektrische auto's aan Linderflier 12 in Vroomshoop.

Logo Twenterand

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand hebben besloten twee parkeerplaatsen, aan het Linderflier 12 in Vroomshoop, in te richten voor het laden van elektrische auto’s.

Uitvoering

Het inrichten van de twee parkeerplaatsen voor elektrische auto’s gebeurt door aansluiting en plaat-sing van een laadpaal met twee aansluitingen. De laadpaal zal precies in het midden van beide par-keerplaatsen geplaatst worden, zodat twee elektrische auto’s kunnen worden geladen. Daarnaast worden de benodigde verkeersborden RVV E4 (parkeerplaats) met een onderbord voorzien van de tekst ‘uitsluitend opladen elektrische voertuigen’ en pijlfiguraties geplaatst.

Besluit

Wij hebben besloten om:

1.  Twee reguliere parkeerplaatsen van de rij gelegen vóór het perceel Linderflier 12 zodanig in te richten dat deze uitsluitend gebruikt kunnen worden voor het laden van elektrische auto’s.

2. Een verkeersbord RVV E4 (parkeerplaats) te plaatsen.

3. Een onderbord te plaatsen voorzien van de tekst ‘uitsluitend opladen elektrische voertuigen’ en twee pijlfiguraties die naar de beide parkeerplaatsen verwijzen.

 

Bezwaar

Het besluit ligt tijdens de reguliere openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan het Manitoba-plein 1 in Vriezenveen. Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand, postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden (motivering) van het bezwaar.

 

Naar boven