Ontwerpbestemmingsplan Brabantpark, gemeente Dongen

Logo Dongen

Woningcorporatie Casade is van plan om de 47 woningen in het Brabantpark te slopen en op deze plek 47 nieuwe woningen te bouwen. Het plangebied ligt in de hoek van de Kapucijnenstraat, het Europaplein en de Dunantstraat. Het ontwerpbestemmingsplan Brabantpark voorziet in het planologisch mogelijk maken van het realiseren van 47 nieuwbouwwoningen.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.8 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken vanaf vrijdag 22 maart 2019 tot en met donderdag 2 mei 2019 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de hal van het gemeentehuis, Hoge Ham 62 te Dongen.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.dongen.nl / Bestemmingsplannen / Brabantpark of via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-nummer NL.IMRO.0766.BP2019000057-OW01).

Zienswijze

Gedurende deze zes weken kan een ieder bij de gemeenteraad op de volgende wijze een zienswijze naar voren brengen:

- schriftelijk, ter attentie van: de gemeenteraad van Dongen, postbus 10153, 5100 GE in Dongen;

- digitaal, door een e-mail te sturen naar info@dongen.nl, ter attentie van de gemeenteraad van Dongen;

- mondeling, na afspraak met mevrouw M.C. Gorissen  van het team Omgevingsbeleid, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: connie.gorissen@dongen.nl.

Vervolgprocedure

De zienswijzen zullen door de gemeente worden betrokken bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan. De gemeenteraad beslist naar verwachting op 4 juli 2019 over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Info rmatie

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw M.C. Gorissen van het team Omgevingsbeleid, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: connie.gorissen@dongen.nl.

Dongen, 21 maart 2019

College van burgemeester en wethouders

Naar boven