Vastgesteld wijzigingsplan “Hultenhoek 1A” Groeningen

Logo Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij op 12 maart 2019 hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan “Groeningen” ten behoeve van het bouwen van een woning op het perceel Hultenhoek 1A, gelegen naast de woning Groeningsestraat 29B, 5826 AB Groeningen.

Met ingang van 20 maart 2019 liggen het wijzigingsbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het wijzigingsbesluit met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen enwww.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan tot en met 30 april 2019bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op 1 mei 2019, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Economie.

Naar boven