Publicatie Wet geluidhinder gemeente Alblasserdam Vinkenpolderweg 1-3

Logo Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat ingevolge de Wet geluidhinder hogere waarde op de gevel is vastgesteld voor vier woningen aan de Vinkenpolderweg 1-3. Het besluit is nodig omdat de nieuwe woningen een hogere geluidbelasting dan de ten hoogst toelaatbare geluidbelasting van 48 dB (voorkeursgrenswaarde) zullen ondervinden ten gevolge van het wegverkeer op de Rijksweg A15.

Besluit ter inzage legging

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen voor een termijn van zes weken met ingang van

21 maart 2019 ter inzage. Het besluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl.

De stukken kunnen worden ingezien na een telefonische afspraak, tel. 078 - 770 61 07.

 

Bezw aar maken

Een belanghebbende kan tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen binnen zes weken na de datum waarop het besluit is verzonden. Dit kan bij burgemeester en wethouders van Alblasserdam, Postbus 2, 2950 AA Alblasserdam. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van een handtekening en in elk geval bevatten: naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de reden van het bezwaar.

Men kan ook digitaal bezwaar indienen bij de gemeente via www.alblasserdam.nl. Daarvoor moet men beschikken over een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning). Op de genoemde site staan de precieze voorwaarden vermeld.

 

Alblasserdam, 20 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven