Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Binnenstad, Markendaalseweg 70-78, ontwerpbesluit hogere waarde en concept-beeldkwaliteitsplan

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Binnenstad, Markendaalseweg 70-78. (NL.IMRO.0758.BP2017201003-ON01), het ontwerpbesluit hogere waarde en het concept-beeldkwaliteitsplan ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van maximaal 170 woningen met op de begane grond een aantal commerciële ruimten.

 

Wet geluidhinder

Aan de hand van een akoestisch onderzoek is vastgesteld dat voor een aantal woningen de voorkeursgrenswaarden wordt overschreden maar dat deze nog wel vallen binnen de ontheffingswaarden. In dat kader is een ontwerpbesluit hogere waarde opgesteld welk besluit tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage zal liggen.

 

Inloopavond

Heeft u vragen over de plannen, dan bent u van harte welkom op de inloopavond. De avond vindt plaats in het voormalige UWV-kantoor aan de Markendaalseweg 70-78 op 26 maart 2019 tussen 19:00 uur en 21:00 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. U kunt vrij binnenlopen, de plannen inzien en vragen stellen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarde en het concept-beeldkwaliteitsplan kunt u van 15 maart 2019 tot en met 25 april 2019 digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbesluit hogere waarde en het concept-beeldkwaliteitsplan zijn terug te vinden in de bijlagen bij de toelichting.

 

Zienswijzen

Van 15 maart 2019 tot en met 25 april 2019 kunt u digitaal uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarde en/of het concept-beeldkwaliteitsplan naar voren brengen.

U kunt ook een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en het concept- beeldkwaliteitsplan indienen. Deze stuurt u naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076.

 

Naar boven