Tezinagelegging voorontwerp bestemmingsplan ‘Kerkweg 14/16 en overzijde 22 Giessenburg'

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Kerkweg 14/16 en overzijde 22 Giessenburg' digitaal ter inzage ligt. Het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wro heeft planid: NL.IMRO.1978.BPkerkweg14GSB-VO01.

Het plan betreft de realisatie van een nieuwe woning op het perceel tegenover de Kerkweg 22 alsmede het samenvoegen van de bestaande twee-onder-een-kapwoning aan de Kerkweg 14/16 tot één woning.

Het voorontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

Ter inzage en inspraak

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Kerkweg 14/16 en overzijde 22 Giessenburg’ ligt met ingang van 15 maart 2019 gedurende 3 weken ter inzage, tot en met 4 april 2019.

U kunt de stukken digitaal inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de site www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm.

De schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met mevrouw J. Roetman van de gemeente Molenlanden (06 11459222)

Naar boven