Verleende uitgebreide omgevingsvergunning(en) week 11

Logo Landgraaf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij beschikt hebben op de volgende aanvraag uitgebreide omgevingsvergunning:

* Op 28-02-2019 voor het oprichten van een zonnepark met bijbehorende bouwwerken op het adres/de locatie Europaweg-Noord ong., plaatselijk bekend als de voormalige stortplaats Ubach over Worms, thans ook bekend als “Het Kreupelbusch”, dossiernr.: 2018-0376, datum verzending vergunning : 1 maart 2019.

De stukken liggen vanaf de dag na de publicatiedatum ter inzage en kunnen, op afspraak, worden ingezien in het Klant Contact Centrum van de gemeente Landgraaf in het Burgerhoes. De digitale versie van de omgevingsvergunning is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder IMRO nummer: NL.IMRO.0882.OVGZONNEPARKABD11-VG01.

Als u belanghebbende bent én u heeft tegen het ontwerpbesluit zienswijzen ingediend, dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van de dag na die van ter inzage legging gedurende zes weken schriftelijk beroep indienen bij de rechtbank Limburg, postbus 950, 6040 AZ Roermond of via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

U moet uw beroep ondertekenen. In uw beroepsschrift moeten de volgende gegevens staan:

- uw naam en adres;

- de datum van uw beroep;

- de omschrijving van het besluit, waartegen u beroep instelt;

- de redenen van uw beroep.

Indien mogelijk, dient u een kopie van het besluit waartegen u beroep instelt, bij het beroepschrift te voegen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift moet u griffierechten aan de rechtbank betalen. De hoogte van deze tarieven kunt u terug vinden op bovengenoemde website van de rechtbank. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit van de gemeente niet op.

Bent u belanghebbende, maar heeft u géén zienswijze tegen het ontwerpbesluit ingediend, dan kunt u, op basis van de Algemene wet bestuursrecht, alléén op de bovengenoemde wijze beroep instellen tegen de onderdelen van het besluit c.q. de aanvraag die gewijzigd zijn ten opzichte van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen (als gevolg van de wijziging van de aanvraag d.d. 4 januari 2019).

Als u wilt voorkomen dat het genomen besluit wordt uitgevoerd, kunt u - gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift - aan de voorzieningenrechter van de rechtbank een voorlopige voorziening vragen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Dit kan op bovengenoemd postadres of digitaal via de genoemde website.

Voor het digitaal indienen van een beroepschrift of het vragen van een voorlopige voorziening, moet u beschikken over DigID. Wij raden u aan om, voordat u een beroepschrift indient, de beschikking en de daarbij behorende stukken te raadplegen en overleg te plegen met medewerkers van het Klant Contact Centrum.

Naar boven