Ontwerp bestemmingsplan Lindehoeve (Hoofdweg 80)

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmings­plan ‘Lindehoeve’ met identificatienummer NL.IMRO.0632.bplindehoeve-bow1 ter inzage ligt van 14 maart tot en met 24 april 2019. Daarbij ligt ook het ontwerpbesluit voor de hogere geluidswaarde ter inzage.

 

Plangebied en doel

Het bestemmingsplan maakt de bouw van vier vrijstaande woningen ter vervanging van de boerderij op het perceel Hoofdweg 80 in Zegveld.

 

Inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > bouwen, verbouwen en slopen>  bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding.

Tevens kunt u de stukken inzien in het stadhuis.Naast het stadhuis en onze website kunt u het plan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via onze website (met DigiD).

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 0348-428642, informeren naar de heer Lindeman) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

 

Besluit hogere waarden

Ten behoeve van het plan is het voornemen om hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen. Daarom ligt ook het ontwerpbesluit ter inzage in het stadhuis en op de gemeentelijke site. U kunt zienswijzen over het ontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. team Ruimtelijke plannen.

 

Naar boven