Onherroepelijk bestemmingsplan Dijkstraat 181

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het bestemmingsplan Dijkstraat 181 onherroepelijk is geworden.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van drie woningen op het perceel Dijkstraat 181. Tevens voorziet het bestemmingsplan in herinrichting van de gronden eromheen door het ontwikkelen van natuur, aanleggen en versterken van houtwallen en wandelpaden. Een deel van de agrarische grond wordt hiervoor omgezet naar natuur.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan vastgesteld op 22 november 2018 en is op 14 februari 2019 in werking getreden.

Tegen het besluit van de gemeenteraad is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Procedure

Het onherroepelijke bestemmingsplan kunt u met ingang van donderdag 14 maart 2019 op afspraak inzien bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal, te bereiken via telefoonnummer: 0318-538538. Ook kunt u het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Naar boven