Ontwerp ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’ met ingang van woensdag 13 maart 2019 tot en met dinsdag 23 april 2019 voor een ieder ter inzage ligt.

Omschrijving plan

‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’ voorziet in de oprichting van één Ruimte voor Ruimtewoning met daarbij behorende bijgebouwen op de locatie aan Lieshoutsedijk ongenummerd te Sint-Oedenrode , kadastraal bekend Sint-Oedenrode, sectie K nummer 62.

Ter inzage

Het ontwerp van ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’ ligt tijdens de bovengenoemde periode gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Lieshoutsedijk ongenummerd Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0112018P-ON01  

Voor de realisatie van het plan kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder. Omdat voldaan kan worden aan de Beleidsregel Hogere Geluidgrenswaarden Wet Geluidhinder van de gemeente Sint-Oedenrode,  is het college voornemens een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen. Dit ontwerpbesluit ligt samen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Zienswijze

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken:

  • 1.

    aan de gemeenteraad met betrekking tot het genoemde bestemmingsplan;

  • 2.

    aan burgemeester en wethouders met betrekking tot het voornemen tot vaststelling van een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder.

 

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad respectievelijk het college van Burgemeester en Wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken.

 

Algemene informatie

U kunt voor meer informatie contact opnemen met J. den Otter van het werkatelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer Tel: 14 0413 • Mobiel 041 338 1827

 De vaststelling van het bestemmingsplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad,

Veghel 12 maart 2019

Naar boven