Publicatie ontwerp omgevingsvergunning “bouw ligboxenstal Riperwâlden 8 Tijnje” en de daarbij behorende ontwerpverklaringen van geen bedenkingen.

Logo Opsterland

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat met ingang van 14 maart 2019 gedurende zes weken de ontwerp omgevingsvergunning “bouw ligboxenstal Riperwâlden 8 Tijnje” en de daarbij behorende ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van provincie Fryslân ter inzage liggen.

 

Inhoud en ligging

Het ontwerp van de omgevingsvergunning “bouw ligboxenstal Riperwâlden 8 Tijnje” heeft betrekking op de volgende activiteiten:

bouwen van een bouwwerk;

gebruik van grond/bouwwerk in strijd met een bestemmingsplan;

revisie van een inrichting (milieu);

handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

 

Met de omgevingsvergunning wordt het mogelijk gemaakt een nieuwe en grotere ligboxenstal te bouwen ter vervanging van een bestaande serrestal op het adres Riperwâlden 8 in Tijnje. Kadastraal bekend als gemeente Gorredijk, sectie E, nummer 87.

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaringen van geen bedenkingen liggen met ingang van donderdag 14 maart 2019 zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. De ontwerpen zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0086.15OVRiperwalden8-0201.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaringen van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen voor wat betreft de vergunning worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en voor wat betreft de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad aan de gemeenteraad, Postbus 10.000, 9244 ZP, Beetsterzwaag, onder vermelding van dossiernummer OV-2018-3217. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker van de gemeente tel. 0512-386274, e-mail: vergunningen@opsterland.nl.

 

 

Beetsterzwaag, 13 maart 2019

Naar boven