Ontwerpbestemmingsplan De Klamp 2

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van gemeente Stede Broec maken het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Klamp 2’ met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een nieuwe woning op het perceel grond gelegen aan De Klamp 2 te Bovenkarspel, ter vervanging van de bestaande schuur achter de woning op het perceel Hoofdstraat 71 te Bovenkarspel.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 7 maart 2019 tot en met 18 april 2019 (zes weken) ter inzage bij de gemeente Stede Broec. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-510111.

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.BPdeklamp2-ON01

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan de raad van Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte en zien wij graag uiterlijk één week vóór afloop van de termijn tegemoet.

 

Naar boven