Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) Leemkolkweg 10, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van gemeente Bunnik maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

het verbouwen van het pand op de locatie Leemkolkweg 10 te Werkhoven om 2 bedrijfswoningen te creëren bestaande uit:

OU 492975, activiteit bouw en activiteit ruimtelijke ordening.

Stukken liggen ter inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Odijk. Tevens is de beschikking digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Beroep instellen

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

 

Naar boven