Ontwerpwijzigingsplan “Oude Beesdseweg 16”, Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg zijn voornemens, om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerp wijzigingsplan “Oude Beesdseweg 16, Culemborg” vast te stellen. Op 20 juni 2013 is het bestemmingsplan “Buitengebied – Culemborg” door de raad vastgesteld. In dit bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarbij het bouwvlak van een bestaand agrarische bedrijf kan worden uitgebreid.

Ter inzage 

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 14 maart tot en met woensdag 24 april 2019, gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden op het Stadskantoor, Ridderstraat 250 te Culemborg.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.culemborg.nl, onder ‘wonen en omgeving’, ‘bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0216.WPOudeBeesdseweg16-ON01

Zienswijze 

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en wethouders van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer 0345- 477 700.

U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

Culemborg, 13 maart 2019

Burgemeester en wetouders van Culemborg

Naar boven