Gemeente Den Helder – Kennisgeving Vastgesteld uitwerkingsplan – Willem Alexanderhof fase 4.2, te Julianadorp

Logo Den Helder

Vastgesteld uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2

Uitwerking splan

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 5 maart 2019 het uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2 ongewijzigd vastgesteld.

Met het uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2 wordt invulling gegeven aan de uitwerkingsplicht uit het moederplan Julianadorp Oost 2011. Met dit uitwerkingsplan (fase 4.2) wordt voor een groot deel van het uitwerkingsgebied 4 een concrete juridische planologische regeleling geboden om 94 (grondgebonden) woningen te kunnen vergunnen. Het plangebied van het uitwerkingsplan Willem Alexanderhof 4.2 wordt aan de noordzijde begrensd door de Prins Clauslaan, aan de westzijde begrensd door de Koningsbrink en aan de oostzijde begrensd door de Zuiderhaaks.

Inzage

Het besluit van het college en het uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2 met bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 maart 2019 tot en met 22 april 2019 ter inzage. De stukken liggen op de volgende wijzen ter inzage:

1. elektronisch via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.0400.513UPWAHFASE422018-VST1;

2. als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

3. bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Beroep

Met ingang van 11 maart 2019 tot en met 22 april kan beroep worden ingesteld tegen het vasstellingsbesluit van het college. Beroep kan worden ingesteld door:

1. een belanghebbende die op tijd een zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan heeft ingediend;

2. een belanghebbende die aantoont dat hij /zij redelijkewijs niet in staat is geweest om een zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan in te dienen;

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bstuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerking

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt op de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is gedaan. Dit kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De voorzieningenrechter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van een onverwijlde spoed, gelet op de belangen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit uitgesteld op het verzoek is beslist.

Naar boven