Ontwerpbestemmingsplan ‘Afronding Bedrijventerrein Haulerwijk’

Logo Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 14 maart 2019 het ontwerpbestemmingsplan ‘Afronding Bedrijventerrein Haulerwijk’ ter inzage ligt.

Het plan voorziet in een uitbreiding van het bedrijventerrein Haulerwijk aan de Turfsteker waarmee het bedrijventerrein wordt afgerond.

 

Ter inzage

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPHaulAfrbedrijven-ON01) met welstandsnota vanaf 14 maart 2019 tot en met 24 april inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

Het ontwerpbestemmingsplan is verder digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt de locatie ook direct raadplegen via de volgende URL:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer#!/idn/NL.IMRO.0085.BPHaulAfrbedrijven-ON01 

 

Zienswijze indienen

 

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar de raad van de gemeente Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze bestemmingsplan Afronding Bedrijventerrein Haulerwijk.

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Mens & Omgeving via 14 0516 (geen netnummer).

 

Naar boven