Voorbereidingsbesluit gedeelte bestemmingsplan Sneek – Tinga (Oude Jumbo locatie aan de Molenkrite)

Logo Súdwest-Fryslân

Op grond van artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân bekend dat de gemeenteraad op 28 februari 2019 een voorbereidingsbesluit heeft genomen. Hiermee verklaart de gemeenteraad dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Inhoud

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het perceel Molenkrite 171 (locatie huidige jumbo). Een tekening met daarop aangegeven het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, maakt deel uit van het besluit. In het besluit is tevens bepaald dat:

  • 1.

    Het verboden is het gebruik van de gronden of bouwwerken te wijzigen;

  • 2.

    Het college van burgemeester en wethouders kan afwijken van het bepaalde onder a. indien het gebruik in overeenstemming is met een in voorbereiding zijnd bestemmingsplan voor dat gebied.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorbereidingsbesluit is op 1 maart 2019 in werking getreden. Het raadsvoorstel- en besluit en de bijbehorende tekening zijn bij deze bekendmaking gevoegd.

Het besluit is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2018oostvbjumting-vast

Hoe kunt u reageren?

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Voor meer informatie over het besluit kunt u contact opnemen met de heer H. Woltjer van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 14 0515.

 

Naar boven