Vastgesteld bestemmingsplan Harlingen – Freyhof, verzoek hogere waarde, verleende omgevingsvergunning en exploitatieovereenkomst.

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat in het kader van een gecoördineerde afhandeling volgens het besluit van de gemeenteraad van 26 september 2018 ter inzage liggen:

  • het op 27 februari 2019 vastgestelde bestemmingsplan Harlingen – Freyhof;

  • het op 25 februari 2019 vastgestelde besluit hogere waarde Wet geluidhinder voor geluid op de gevels van de woningen binnen het plangebied Freyhof;

  • de op 5 maart 2019 verleende omgevingsvergunning voor 18 woningen in het plangebied Freyhof;

  • de zakelijke beschrijving van de exploitatieovereenkomst welke gesloten is ten behoeve van de ontwikkeling van het plangebied Freyhof.

Locatie en termijn ter inzage.

Deze documenten liggen met ingang van 11 maart 2019 gedurende zes weken voor iedereen kosteloos ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Het vastgestelde bestemmingsplan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen beroep.

Een belanghebbende kan tegen het vaststellen van het bestemmingsplan, het vastgestelde besluit hogere waarde en de verleende omgevingsvergunning binnen bovengenoemde termijn (dus t/m 21 april 2019) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven