Ter inzage legging Ontwerpbestemmingsplan ‘Vuurlijn 78’

Logo Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vuurlijn 78’ met identificatiecode NL.IMRO.0451.BPVuurlijn78-OW01 met ingang van 7 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Plangebied

Vuurlijn 78 is gelegen in het buitengebied van de Kwakel. Het plangebied wordt omgeven door agrarische gronden, en aan de zuidzijde door de Vuurlijn. Ten oosten grenst het plangebied aan een glastuinbouwbedrijf.

Toelichting

De aanleiding van het opstellen van het bestemmingsplan Vuurlijn 78 is het verzoek om aan de Vuurlijn 78 een dagrecreatiebedrijf te vestigen in combinatie met (avond)horeca. Het college van B&W van de gemeente Uithoorn heeft besloten om medewerking te verlenen aan dit verzoek.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 7 maart voor een periode van zes weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0451.BPVuurlijn78-OW01

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 6 maart 2019

 

 

Naar boven