Inspraak voorontwerp structuurvisie 'De wereld van Van Gogh'; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat met ingang van 8 maart 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerp van de structuurvisie ‘De wereld van Van Gogh’.

De structuurvisie ‘De wereld van Van Gogh’ is bedoeld als een toetsingskader en inspiratiebron voor toekomstige ruimtelijke en programmatische ingrepen en ontwikkelingen in het gebied van Park, de Berg, het Van Goghkerkje, Hooidonkse Beek en het aangrenzende buitengebied, met de molen ‘deRoosdonk’ te Nuenen.

Het voorontwerp van de structuurvisie kan worden ingezien bij de receptie op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

De structuurvisie is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van de structuurvisie in of zoek op de plancode: NL.IMRO.0820.SVGDeWereldVanGogh-B001

Een ieder kan binnen de termijn van tervisielegging een zienswijze met betrekking tot deze ontwerpstructuurvisie kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de Gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend bij de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631648).

Nuenen, 7 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven