Gemeentelijke coördinatieregeling ontwerpbestemmingsplan integraal kindcentrum Doornsteeg en ontwerpomgevingsvergunning integraal kindcentrum Doornsteeg

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Integraal kindcentrum Doornsteeg en de ontwerpomgevingsvergunning Integraal kindcentrum Doornsteeg ter inzage komen te liggen. Het bestemmingsplan maakt in samenhang met de omgevingsvergunning de ontwikkeling en realisatie van een basisschool, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang mogelijk.

 

Gemeentelijke coördinatieregeling

Voor deze ontwikkeling heeft de gemeenteraad op 21 februari 2019 besloten toepassing te geven aan artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening (coördinatieregeling). De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde besluiten voor een ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor deze ontwikkeling gaat het om een bestemmingsplan waarmee het Integraal kindcentrum juridisch-planologisch mogelijk wordt gemaakt en een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen, het aanleggen van een uitweg en het opheffen van het strijdig gebruik van de gronden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 7 maart 2019 zes weken ter inzage.

De stukken zijn in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033.

Daarnaast is het bestemmingsplan met de ontwerpomgevingsvergunning online te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/NL.IMRO.0267.BP0142-0001. Via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen zijn het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning eveneens te raadplegen.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat beide ontwerpbesluiten ter inzage liggen kan een ieder naar keuze online schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de publicatie van het ontwerpplan.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan bij de Gemeenteraad van Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact worden opgenomen met het team Planvorming, tel. 14 033.

 

 

Nijkerk, 6 maart 2019

Naar boven