Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan bouw woning “Olen 22a”; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 7 maart 2018 , gedurende zes weken het bestemmingsplan “Olen 22a” voor iedereen ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan is op donderdag 21 februari 2019 gewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad.

Inhoud van het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bouwen van een Ruimte voor Ruimte woning aan Olen 22a te Nuenen.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan “Olen 22a” en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 maart 2019 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt deze stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan “Olen 22a” kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGOlen22a-D001

Beroep

Tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende zes weken na 8 maart 2019 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

1. belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

2. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt;

3. belanghebbenden, voorzover het betreft de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroep schorst niet de werking van het plan. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. Voor de behandeling van een beroep of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Nuenen, 7 maart 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven